Opsætning af mail i Mac Mail (macOS)

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn "Mail".

2. Tryk på "Mail" i toppen og vælg Tilføj konto...

3. Vælg Anden Mail-konto... og tryk på "Fortsæt".

4. Indtast navn (du kan selv vælge hvilket navn, du ønsker at benytte til din konto), din fulde e-mail adresse, samt adgangskoden du selv har oprettet til din e-mail adresse gennem kontrolpanelet på vores side.

5. Programmet vil sige: "Kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode." Her skal du blot udfylde felterne for indgående og udgående post og trykke Log ind.

• Server til indgående post: mail.unoeuro.com

• Server til udgående post: asmtp.unoeuro.com

Note: Eksemplet her er til IMAP, men du kan også benytte POP med samme indstillinger.

6. Tryk OK her, hvorefter din mail burde fungere!