Opsætning af mail på iPhone (iOS - automatisk opsætning)

Når du vil opsætte din e-mail konto på en iPhone, kan du med fordel bruge vores Apple-opsætning.
Værktøjet til iPhone hjælper dig med automatisk opsætning af din mail, så du undgår manuel opsætning af server indstillinger.

1. Gå til www.simply.com/ios/, og indtast loginoplysningerne til din mail konto.

2. Tryk på ”Hent opsætning

3. Vælg ”Tillad

4. Åben indstillingerne på din iPhone, og vælg ”Profil hentet"

5. Tryk på ”installer

6. Indtast det navn som skal vises når andre modtager mails fra dig. Eksempelvis Sofie Hansen

7. Sådan! Du er nu færdig med opsætningen af din mail, du kan finde den i Mail appen på din iPhone.