Opsætning af kalendersynkronisering med CalDAV i ThunderBird

Denne guide forudsætter, at du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn menuen oppe til højre og vælg Ny.

2. Vælg Kalender...

3. Vælg På netværket og tryk Næste.

4. Sørg for at CalDAV er valgt.
    Skriv din emailadresse ud for "Brugernavn".

Skriv https://dav.simply.com ud for "Serveradresse". BEMÆRK, I visse tilfælde skal du bruge hele strengen til servicen her. Eksempel:
https://dav.simply.com/calendars/cal@simply-example.com/cal@simply-example.com/

Tryk Næste.

1. Hvis du ønsker at tilpasse din kalender, kan det gøres her, ellers gå videre ved at trykke Næste.

2. Indsæt emailadressens adgangskode ud for "Adgangskode".

Vælg "Brug Adgangskode-håndteringen til at huske denne adgangskode." og tryk Næste.

1. Tryk Afslut.