Opsætning af kalendersynkronisering med CalDAV i Outlook 2019

Denne guide forudsætter, at du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel. For at kunne benytte CalDAV i Outlook, er det desuden nødvendigt at installere tilføjelsesprogrammet "CalDav Synchronizer".

Installation af CalDav Synchronizer

Spring dette afsnit over, hvis du allerede har CalDav Synchronizer installeret.

1. Hent CalDav Synchronizer på denne side: https://caldavsynchronizer.org/download-2/

2. Åbn filen og udpak elementerne i mappen.

3. Kør filen setup.

4. Vælg hvor du vil installere programmet, og hvem programmet skal installeres for. Hvis du ikke har nogen specifikke ønsker dertil, skal du blot trykke Next.

5. Lad installationen køre og tryk Close_ når den er færdig.

Opsætning af kalendersynkronisering.

1. Hvis Outlook er åbent, skal du først lukke det og åbne det igen.

2. Tryk på CalDav Synchronizer i toppen i Outlook og vælg Synchronization Profiles

3. Tryk på det grønne plus oppe til venstre for at tilføje en ny profil.

4. Giv profilen et valgfrit navn ud for "Name" og angiv en Outlook-mappe, som skal synkroniseres ved at trykke på "..." ud for "Outlook folder".

5. Vælge mappen Kalender (kun denne computer) og tryk OK.

6. Skriv din emailadresse ind ud for "Username" og "Email address", udfyld emailadressens adgangskode ud for "Password" og tryk "Test or discover settings".

Hvis "Test or discover settings" fejler, kan du prøve at indsætte følgende ud for "DAV URL" manuelt: https://dav.simply.com/

7. Vælg Default calendar og tryk OK.

Derefter vil du kunne synkronisere din kalender ved at trykke på "CalDav Synchronizer" i toppen af Outlook og derefter "Synchronize now". Gennem "Synchronization Profiles" vil du eventuelt kunne rette intervallerne for synkronisering på din profil blandt andet, hvis du ønsker.