Opsætning af mail i Thunderbird

1. Ved første start af Thunderbird mødes du af dette vindue, som du kan opsætte en mailkonto ud fra. (1)Udfyld først dit navn, din mailadresse og den dertilhørende adgangskode, klik så (2) Fortsæt.

2. Klik Manuel konfiguration.

3. Udfyld felterne med de oplysninger om mailservere, du har modtaget i din oprettelsesmail. Se 1 for eksempel. Bemærk, at indgående server skal hedde mail.unoeuro.com, og udgående skal hedde asmtp.unoeuro.com. Sørg herefter for, at Brugernavn for indgående og udgående server (2) begge er udfyldt med din mailadresse. Klik Opret konto (3).

4. Kontoen er nu opsat. Såfremt der kommer en besked om certifikat, skal dette blot tilføjes.