Opsætning af mail i Thunderbird

Her er vores guide til, hvordan du opretter forbindelse til din mailkonto i Mozilla Thunderbird.

Guiden forudsætter at du allerede har oprettet den mailkonto, du vil oprette forbindelse til. Hvis ikke du har det, kan du gøre det i kontrolpanelet på https://www.simply.com/controlpanel/

Vælg det domæne du ønsker at oprette en mailkonto på, og tryk på menupunktet E-mail. Her kan du oprette en mailkonto.

1. Tryk på menuen oppe til højre og vælg Ny > Ny mailkonto....

1. Vælg Spring dette over og benyt min eksisterende mailadresse.

1. Indtast kontooplysninger.

Dit navn: Dit navn
Din mailadresse: Din e-mail adresse (f.eks. mail@ditdomæne.dk)
Adgangskode: Adgangskoden til din mailkonto

I eksemplet ovenfor er mailadressen test@simply-example.com anført. Du skal naturligvis indtaste din egen mailadresse i stedet.

Klik på Fortsæt.

1. Tryk på Opret konto.

Artikel fra support-kategorien: Mail