Mail grænser og politikker

For at sikre optimal ydelse af vores mailsystem, har vi en række øvre grænser som afsendere og modtagere skal overholde.
Grænserne følger almene politikker for mail og beskytter generelt imod misbrug af vores mailservices. Det er ikke grænser man vil ramme ved normalt brug. Vi overvåger og justerer endvidere grænserne løbende.

Indgående mail

• 60 indgående mails pr minut, pr modtager
  • 3600 indgående mails pr time, pr modtager
  • 86400 indgående mails pr dag, pr modtager
  • 200 indgående mails pr minut, pr modtager-domæne
  • 200 indgående mails pr minut, pr afsender-domæne
  • 300 indgående mails pr minut, pr afsender-server
  • Ingen begrænsning på størrelse af mail eller vedhæftninger
  • Ingen grænse på antal modtagere per mail
  • 20 samtidige POP3/IMAP-forbindelser pr IP-adresse, pr e-mail konto

Ved overtrædelse vil mail blive afvist med en temperror så afsender-serveren automatisk prøver igen senere.

Udgående mail (smtp.simply.com)

• Kræver login med brugernavn og adgangskode
  • Afsendelse kan kun ske fra domænet man er logget ind som
  • Kan ikke bruges af Simply.com-webservere
  • Ingen begrænsning på størrelse af mail eller vedhæftninger
  • Må IKKE bruges til udsendelse af masseudsendelser, nyhedsbreve, cold mailing, eller automatiseret e-mail-markedsføring
  • E-mails afvises hvis der sendes mere end 300 udgående mails pr minut, pr afsender
  • E-mails afvises hvis der sendes mere end 300 udgående mails pr minut, pr afsender-domæne
  • E-mails afvises hvis der sendes mere end 300 udgående mails pr minut, pr bruger-login
  • E-mails afvises hvis der sendes mere end 1000 udgående mails pr time, pr bruger-login
  • E-mail konto kan suspenderes automatisk ved overtrædelse af ovenstående, eller hvis der sendes over 300 mails - eller mails til flere end 300 modtagere - indenfor to timer

Udgående mail (websmtp.simply.com)

• Kræver login med brugernavn og adgangskode
  • Afsendelse kan kun ske fra domænet man er logget ind som
  • Kan kun bruges fra Simply.com-webservere
  • Ingen begrænsning på antal mails
  • Ingen begrænsning på størrelse af mail eller vedhæftninger
  • Ingen grænse på antal modtagere pr mail