Opsætning af mail i Outlook 2019

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook 2019.

2. Vælg menuen Filer derefter punktet Tilføj konto.

3. Indtast din mail adresse, tryk "Avancerede indstillinger", sæt flueben i "Lad mig manuelt konfigurere min konto" og tryk "Opret forbindelse".

4. Vælg IMAP

5. Udfyld adgangskoden til mailkontoen og tryk "Opret forbindelse".

BEMÆRK: Adgangskoden er den adgangskode du har valgt til din mailadresse via E-Mail i vores kontrolpanel.

6. Outlook vil advare dig om serverens certifikat. Dette problem vil blive løst senere i denne guide. Blot tryk "Ja".

7. Tryk Udført

8. Gå igen til menuen Filer

9. Tryk Kontoindstillinger og dernæst Administrer profiler

10. Vælg Mailkonti...

11. Vælg mailadressen og tryk Rediger...

12. Ret serveren til indgående post til: mail.unoeuro.com

Ret serveren til udgående post til: asmtp.unoeuro.com

...tryk Næste

13. Hvis testen er fuldført uden fejl så tryk Luk