Opsætning af mail i Gmail App (Android)

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn menuen i Gmail.

1. Vælg Indstillinger.

1. Tryk Tilføj konto.

1. Vælg Anden.

1. Skriv e-mailadressen, som du vil sætte op i app'en, og tryk på Manuel konfiguration.

1. Vælg Personlig (IMAP) og tryk Næste.

Note: Du kan også vælge at bruge POP3, men det er ikke anbefalet.

1. Skriv adgangskoden til den e-mailadresse, som du sætter op, og tryk Næste.

1. Ret teksten i Server-feltet til mail.simply.com og tryk Næste.

1. Ret teksten i SMTP server-feltet til smtp.simply.com og tryk Næste.

Artikel fra support-kategorien: Mail