Opsætning af mail i Outlook 2016

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Microsoft Outlook 2016.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores E-Mail, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook 2016.

2. Vælg menuen Filer derefter punktet Tilføj konto.

3. Indtast din mail adresse, tryk "Avancerede indstillinger" og sæt flueben i "Lad mig manuelt konfigurere min konto".

4. Vælg POP eller IMAP.

5. Udfyld felterne som vist, med værdier som er angivet i din oprettelsesmail. Ønsker du at benytte IMAP skal du vælge IMAP under kontotype først - udover dette er værdierne de samme.

VIGTIGT: Benytter du IMAP, skal porten for indgående post være 143. Ønsker du at benytte POP, skal porten være 110. Ønsker du at benytte SSL/TLS i krypteringsmetode, skal porten for indgående post være 993 for IMAP eller 995 for POP.

BEMÆRK: Brugernavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis john men john@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mailadministrationen under dit kontrolpanel.

6. Tryk på "Opret forbindelse".

7. Indtast dit valgte kodeord til e-mail samt sæt flueben i "Gem denne adgangskode på adgangskodelisten".

8. Tryk OK.