Opsætning af mail i Outlook 2016 (macOS)

Følgende guide beskriver opsætning af Mail i Microsoft Outlook 2016 til macOS.

1. Tilføj ny konto, vælg "Anden mail".

2. Udfyld felterne med de oplysninger der passer til kontoen du vil tjekke post på.

Eksempelvis skiftes "test@ue-example.com" ud med fx. "jens@jensjensen.dk" og så skal du indtaste den kode du selv har lavet til mail-kontoen, under E-mail i vores kontrolpanel.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com og den udgående asmtp.unoeuro.com

Under Server til udgående post vælges "Tilsidesæt standardport" og så skal port 587 indtastes.

Note: Eksemplet her er til POP, men du kan også benytte IMAP med samme indtastninger.