Opsætning af mail på Android telefon

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

Bemærk brugerfladen kan variere alt efter hvilken telefon du har, men oplysningerne er de samme.

1. Åbn mail applikationen

2. Angiv den mail adresse du vil opsætte.

1. Skriv koden til mailadressen. Koden valgte du da du oprettede mail kontoen i "E-Mail" i vores kontrolpanel.

1. Vælg enten POP3 eller IMAP. Vi anbefaler, at du benytter IMAP.

1. Angiv den indgående mailserver som mail.simply.com.

Vigtigt: Brugernavnet er blot e-mailadressen, som du er ved at opsætte i sin helhed.

1. Angiv den udgående server som smtp.simply.com.