Sletter Simply.com min mail?

Det eneste tidspunkt hvor vi fjerner mails fra vores server, er når en mail konto helt slettes i vores mail administration.

Hvis du oplever at mails forsvinder fra vores server (fra din webmail), er det formentlig fordi du har opsat et mail-program til at forbinde til din mail konto, og dette mailprogram sletter mails efter det henter dem ned. Dette er standardopsætningen i de fleste mailprogrammer der forbinder med POP3, men det kan også være en indstilling i det enkelte mail-program, at slette mails efter X antal dage.

Du kan i vores kontrolpanel, under E-mail, klikke på det lille "i" til venstre for mail kontoen og vælge "Vis logins og afsendelser". Her kan du se om der har været forbundet med POP3 til kontoen.

Der er flere løsninger på dette. Den første er at skifte mailprogrammet til at forbinde med IMAP frem for POP3. Den anden løsning er at sætte mailprogrammet til ikke at slette mails efter den henter dem ned (hvert mailprogram har en indstilling til dette inde i programmet).

Hvis du er i tvivl om hvilket program der forbinder til din mail konto, kan du ændre adgangskoden på mail kontoen, så du dermed forhindrer opsatte mail-programmer i at forbinde.