Opsætning af mail på iPad

Tip: Du kan med fordel hente Apple-opsætningen af din mail-konto på www.simply.com/ios/

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem menupunktet "E-Mail", som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Indstillinger på din iPad.

1. Tryk på Adgangskoder & konti og vælg Tilføj konto.

1. Vælg Anden.

1. Vælg Tilføj e-mailkonto.

1. Skriv mailadressen og den tilhørende adgangskode ind samt eventuelt navn og beskrivelse

1. Under "Server til indgående post" indsæt følgende indstillinger:
  • Værtsnavn: mail.simply.com
  • Brugernavn: Selve mailadressen
  • Adgangskode: Mailadressens adgangskode

1. Under "Server til udgående post" indsæt følgende indstillinger:
  • Værtsnavn: smtp.simply.com
  • Brugernavn: Selve mailadressen
  • Adgangskode: Mailadressens adgangskode

VIGTIGT: Brugernavn og adgangskode er ikke valgfrie på trods af, hvad der står.

1. Tryk på Gem.