Opsætning af mail i Outlook 2003

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook

2. Vælg menuen Funktioner derefter punktet E-mail-konti.

Tryk på Tilføj ny e-mail-konto dernæst OK.

1. Under servertype vælges IMAP

1. Oplysningerne indtastes som vist på nedenstående skærmdump.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.simply.com

BEMÆRK: Kontonavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis "john" men "john@domæne.xxx"! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i vores mail-administrationen.

1. Tryk Udfør.

Din konto er nu konfigureret og klar til brug. Post hentes ved at trykke: "Send & Modtag" i menuen.

Artikel fra support-kategorien: Mail