Opsætning af mail på iPhone

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel.

1. Gå ind i Indstillinger på din iPhone:

1. Vælg "Adgangskoder og konti":

1. Vælg "Tilføj konto":

1. Vælg "Anden":

1. Under "Mail" vælg "Tilføj e-mailkonto":

1. Indtast din e-mailadresse og koden dertil. Navn og beskrivelse er du fri til at fylde ud, som du ønsker.

Bemærk: Adgangskoden er den adgangskode du har valgt til din mailadresse via "E-Mail" i vores kontrolpanel.

Tryk Næste når du er færdig.

1. Gå ned til Server til indgående post og angiv oplysningerne.

Værtsnavn: mail.unoeuro.com

Skriv e-mailadressen ind som brugernavn og angiv igen koden dertil.

1. Gå lidt længere ned under "Server til udgående post".

Værtsnavn: asmtp.unoeuro.com

Angiv samme brugernavn og kode som ovenfor i serveren til indgående post.

VIGTIGT: Selvom brugernavn og adgangskode står som "Valgfrit" skal disse fyldes ud.

Tryk Næste når du er færdig.

1. Afslut med at trykke "Arkiver"