Ændre domæne der tilhører et produkt

Det er desværre ikke muligt blot at ændre det domæne som er bestilt til et produkt. Produktet er som udgangspunkt låst til domænet.

Hvis du ønsker et andet domæne til et webhotel, kan du enten foretage en bestilling af et nyt webhotel, på normal vis, igennem vores hjemmeside. Herefter kan du vælge blot at lade det "gamle" webhotel udløbe.

Du kan også købe det nye domæne som en DNS Service og herefter bruge vores "Ombyt produkter" funktion i vores kontrolpanel, så webhotellet og DNS Services bytter domæne. På denne måde kan du benytte resten af perioden for det allerede købte webhotel til det domæne du ønsker. Bemærk al data slettes ved en sådan ombytning.

Artikel fra support-kategorien: Generelt