Opsætning af kalendersynkronisering med CalDAV i ThunderBird

Denne guide forudsætter, at du allerede har opsat din e-mail konto gennem E-Mail i vores kontrolpanel. For at kunne benytte CalDAV i ThunderBird, er det desuden nødvendigt at installere tilføjelsen "Lightning".

Installation af Lightning

Spring dette afsnit over, hvis Lightning allerede er installeret. Lightning er allerede installeret, hvis du kan se disse ikoner i ThunderBird:

1. Åbn menuen oppe til højre og vælg Tilføjelser.

2. Tryk på Tilføjelser.

3. Ud for "Find flere udvidelser" søg på lightning

4. Tryk på Føj til Thunderbird.

5. Vælg Tilføj.

6. Tryk på Genstart nu.

Opsætning af kalendersynkronisering

1. Åbn menuen oppe til højre og vælg Ny.

2. Vælg Kalender...

3. Vælg På netværket og tryk Næste.

4. Sørg for at CalDAV er valgt.

Skriv din emailadresse ud for "Brugernavn".

Skriv https://dav.unoeuro.com ud for "Serveradresse".

Tryk Næste.

5. Hvis du ønsker at tilpasse din kalender, kan det gøres her, ellers gå videre ved at trykke Næste.

6. Indsæt emailadressens adgangskode ud for "Adgangskode".

Vælg "Brug Adgangskode-håndteringen til at huske denne adgangskode." og tryk Næste.

7. Tryk Afslut.