Opsætning af FileZilla

Hent og installer FileZilla gratis fra https://filezilla-project.org/download.php?show_all=1

1. Åbn "Stedhåndtering".

2. Vælg "Nyt sted".

3. Udfyld felterne "Vært", "Bruger" og "Adgangskode", som det er anvist under afsnittet "FTP oplysninger" i din oprettelsesmail (erstat ue-example.com med dit eget domæne). Under kryptering anbefaler vi at vælge "Brug kun almindelig FTP (usikker)". Vælg "Normal" som "Logontype".
    Eksempel:

4. Vælg fanebladet "Overførselsindstillinger" og sæt flueben i "Begræns antal samtidige forbindelser".

5. Sæt "Maks. antal forbindelser" til 3 eller 4.
    Eksempel:

6. Klik herefter enten på "Tilslut" for at logge på webserveren med det samme, eller "OK" for at gemme det indtastede uden at logge på.

Artikel fra support-kategorien: FTP