Opsætning af Frontpage 2003 via. FTP

Frontpage kan bruges som almindelig FTP klient, men vær opmærksom på at indbyggede Frontpage funktioner såsom tællere, formularer og lign. ikke fungerer med FTP upload.

1. Vælg Filer -> Udgiv Web-sted

2. Angiv dit domænenavn under punktet placering i FTP-mappe skriver du: public_html dit webindhold skal ligge i denne mappe for at kunne vises på din hjemmeside.

3. Indtast brugernavn samt adgangskode og tryk OK.

Når du igen kan redigere i dit websted er Frontpage færdig med at uploade.

Artikel fra support-kategorien: FTP