Opsætning af Panic Transmit (macOS)

Har du ikke allerede programmet Panic Transmit kan dette downloades her: http://www.panic.com/transmit/.

1. Panic Transmit installeres og åbnes.

2. Tryk på "FTP" fanen i toppen (grøn pil)

3. Udfyld felterne med dine FTP oplysninger. Disse findes bl.a. i din velkomst e-mail.

4. Tryk på "Connect" (rød pil) og du er nu klar til at uploade filer. Husk, at dine data skal i public_html mappen, hvis de skal vises på hjemmesiden.

![](https://static.simply.com/img/support/14/Snapshot 12:20:12 7:47 PM-3.png)

Artikel fra support-kategorien: FTP