Jeg har netop godkendt flytningen af mit domæne, hvornår virker det?

Hvis du netop har godkendt flytning af domænet, kan der gå alt fra 12 til 48 timer inden domænet peger korrekt på vores navneservere.

Tiden afhænger af hvordan din tidligere udbyder har opsat deres navneservere (SOA TTL og NS TTL).

Du kan prøve at tømme din browser-cache, men ultimativt er det et spørgsmål om at vente på DNS-resolvere verden rundt.

Artikel fra support-kategorien: Domæne & DNS