Flere ASP.NET Core / 5+ apps på samme webhotel

Fra ASP.NET Core 3.0 eller .NET 5 og nyere er apps sat til at bruge InProcess hosting modellen i stedet for OutOfProcess.

InProcess modellen tillader kun 1 app per app pool, hvorfor man kan opleve problemer hvis man udgiver flere apps på samme webhotel, da hvert webhotel har 1 app pool tildelt.

Som en work-around kan man sætte sine apps til at bruge OutOfProcess modellen i stedet.

Dette kan gøres gennem .csproj filen i Visual Studio.

1. Vælg "Project" i menulinjen
  2. Klik "Edit project file"
  3. .csproj filen åbner. Indsæt her <AspNetCoreHostingModel>OutOfProcess</AspNetCoreHostingModel> under "TargetFramework" linjen.

Det kan også ændres i web.config efter publicering. I <aspNetCore /> er "hostingModel" defineret og kan ændres til "OutOfProcess".
Med denne løsning skal man dog huske at ændre det efter nye deployments.

Artikel fra support-kategorien: ASP & ASP.NET