Kan jeg installere 1-click, men beholde min nuværende side indtil den nye er klar?

Hvis du gerne vil arbejde på en ny side, men beholde den gamle online imens, anbefaler vi at oprette et subdomæne til det.

Du kan opsætte et subdomæne under menupunktet "Website" i vores kontrolpanel og, når du så installerer med 1-click, vælge dette som domæne under "Adresse / URL".

På denne måde vil din nuværende side forblive synlig på domænet, mens du kan tilgå din 1-click på subdomænet, eks. test.ditdomæne.dk.

Når du så vil have din nye side online kan du flytte den til public_html mappen. For de fleste installationer findes der guides til at flytte. Kontroller dette med dokumentationen for det enkelte system.

F.eks. har WordPress denne guide:
https://wordpress.org/support/article/moving-wordpress/

Artikel fra support-kategorien: 1-Click installation