1-click installation på midlertidig URL

Hvis dit domæne endnu ikke er flyttet til os, men du alligevel ønsker at benytte vores 1-click installation, kan du installere på den midlertidige URL.

Efter du har valgt det system du ønsker at installere, kan du under installationen, under Avanceret opsætning, vælge "Brug midlertidig URL i installation". Så vil du kunne redigere i din side på den midlertidige URL som du finder i din oprettelsesmail, eller under Administration i kontrolpanel.

Når du ikke længere ønsker at benytte den midlertidige URL skal du huske, at rette den tilbage til den korrekte. Det kan med fordel gøres gennem Managed WordPress i kontrolpanelet.

Vælg her "Ændre Site URL" og skift fra den midlertidige til den korrekte URL.

Artikel fra support-kategorien: 1-Click installation

Andre relevante artikler