1-click installation på domænealias

Efter du har oprettet en tilknytning af et domæne til dit webhotel, kan du efterfølgende benytte 1-click funktionen på webhotellet til at installere software på domænealias.

Vælg webhotellet i dit kontrolpanel og tryk på "1-Click installer" menupunktet. Når du er på 1-click installationssiden kan du under "Adresse / URL" vælge det domænealiaset i listen over mulige domæner at installere på.

Sørg for ikke at vælge samme tabel-præfiks som på dit webhotel, hvis du installerer samme system, da 1-click vil overskrive database-tabeller med samme navn/præfiks. Du kan vælge database samt præfiks under "Avanceret opsætning".

Artikel fra support-kategorien: 1-Click installation