Kom igang med ny-installeret 1-click pakke

I slutningen af installationen er der en række nyttige links til det installerede system. Dette kan være links til administrationssider osv.
Gem disse links til senere brug, eller klik dem til at komme igang med at benytte det valgte system.

Loginoplysningerne til det installerede system valgte du selv da du lavede installationen, det er med andre ord ikke oplysninger vi kender. Sørg også for at notere disse loginoplysninger.

Hvis du har glemt oplysningerne, og ikke har taget systemet i brug endnu, kan du blot lave en ny 1-click installation oveni den forrige.

Artikel fra support-kategorien: 1-Click installation