UnoEuro Danmark A/S

H°jvangen 4
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: DK-31277477

Om UnoEuro

Hos UnoEuro arbejder vi ud fra en klar målsætning om, at velfungerende hosting ikke behøver være hverken dyrt eller kompliceret. Alle vores løsninger bliver sammensat med fokus på, simpelt og effektivt at kunne imødekomme hosting behov, hos både private og virksomheder.

Revolutionerende hosting

Da vi lancerede UnoEuro tilbage i 2004, var det nær umuligt at finde en stabil hosting partner uden at blive ruineret. Det har altid været vores intention at lave om på dette, og uden at kompromittere vores kunders forventninger til et højt og kompetent kundeserviceniveau. Vi mener efterhånden at have bevist, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen, og hver dag udfordrer vi fortsat denne forældede markedsantagelse.

Et solidt fundament

Zitcom A/SSamtlige servere er placeret i et topsikret datacenter hos Zitcom A/S i Danmark. Det er bl.a. derfor at vi kan tilbyde dig nogle af de hurtigste, sikre og mest stabile løsninger på markedet. Serverrummet bygger på en moderne og yderst effektiv opsætning af køling, brandsikring, nødstrømsanlæg, nøje udvalgt hardware og netværksopsætning. Dertil er der tilknyttet en 24-timers vagtordning og overvågning af alle services, og ikke mindst store, redundante GBit fiber-forbindelser leveret af bl.a. TDC Internet og Telia.

Teknisk forspring

Microsoft Partner - Gold HostingUnoEuro er Microsoft Gold Hosting Certified Partner og kan derfor garantere dig yderst stabil ASP/ASP.NET hosting på Microsoft Windows servere. Vores PHP hosting sker samtidig på kraftige og optimerede Linux Servere - begge for at sikre vores kunder den absolut bedste hosting oplevelse.